Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Sis ous, sis taronges, 200 grams de sucre.
6 racions
Utensilis
Flamera millor de vidre, batedora manual i got gran
Elaboració
Batrem els sis ous sencers.
Hi afegirem el suc de les sis taronges, i la ratlladura d'una d'elles.
Hi posarem també els 200 grams de sucre, i ho batrem tot amb una batedora manual.
Ho posarem en una flamera i al bany maria fins que en punxar-ho surti l'estri net.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-lo.
1h
Notes
Podem servir-ho decorat amb rodanxes de taronja primetes o ratlladura de taronja filetejada.
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7892 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.